100% NAAR UW WENSEN GEMAAKT

Dat is wat Net Iets-Anders bijzonder maakt en wat de oorsprong is van onze naam. Vaak heeft u een meubel gezien, maar voor de ideale invulling van uw wensen moet het net iets anders. Bij ons is dat mogelijk omdat we o.a. tafels, kasten, bedombouwen, zuilen etc. zelf in onze meubelwerkplaats maken en stofferen. Maar ook voor de herstoffering van uw bank of mooie fauteuil bent u bij ons op het juiste adres.

Uw ideale wensen vertalen we graag naar een ontwerp en maken daarna een vrijblijvende offerte. Zo wordt uw meubel helemaal naar wens en net iets anders als een standaardmeubel!

VAN IDEE NAAR ONTWERP EN INVULLING U heeft wensen en ideeën, wij vertalen deze graag naar een ontwerp en samen met u bepalen we materiaal, kleur en afwerking. Onderstaand twee recente projecten waarbij we samen met de klant, voor hen het ideale meubel hebben gemaakt.

Hieronder ziet u een selectie van ons werk.
Bent u nieuwsgierig en wilt u meer zien? Bekijk dan hier ons Maatwerk portfolio.


DIRECTIE KAMER SPIE NEDERLAND Niet een standaard bureau, kast en tafel met stoelen, maar een stoere robuuste multifunctionele werk en vergadertafel samen met een multifunctionele kast. Ook hebben we bij dit project gezorgd voor de overzettafel, bureaustoelen, de lampenkappen en het kleurenplan.
KAST FAMILIE RAMS De familie wilde graag een kast anders dan de standaardkasten. Naar aanleiding van de wensen zijn enkele ontwerpen gemaakt en dat heeft tot onderstaand resultaat geleid.


WOONHUIS SCHIJNDEL FAMILIE PEIJNENBORG