VERKOOPSTYLING

Tussen hoeveel woningen bij u in de buurt moet uw woning opvallen?
U wilt graag uw woning snel verkopen, maar is uw woning ook verkoopklaar?

Kopers zijn namelijk altijd op zoek naar hun droomhuis, u wilt dit graag bieden, maar dit is niet altijd het aanbieden van uw “thuis”. Zorg ervoor dat uw woning zich onderscheidt van de rest, zodat de koper direct zijn droomhuis herkent. Dat scheelt u geld, tijd en een heleboel zorgen.

Wij helpen u graag met het verkoopklaar maken van uw woning. Zie hieronder onze verschillende diensten, waarbij we altijd uitgaan van het benadrukken van de positieve en karakteristieke elementen in uw woning.

Prijs
Verkoopstyling
Wij komen bij u op bezoek en geven mondeling per ruimte de nodige tips en aanbevelingen om uw woning beter tot zijn recht te laten komen.

Verkoopstyling kost € 40,00 per uur en gemiddeld duurt een gesprek 2uur. Wanneer u daarna in onze Woonwinkel of webshop € 250,00 besteed, dan brengen we het advies niet in rekening.

Verkoopstyling plus
Naast de mondelinge uitleg bij verkoopstyling krijgt u deze ook nog uitgewerkt op papier. Daarnaast ontvangt u twee plattegronden voor een ruimte naar keuze om de potentiële koper de mogelijkheden van de ruimte te laten zien. Als toevoeging kunt u door ons ook een plan laten maken met de mogelijkheden bij verschillende budgetten.

Verkoopstyling plus kost € 200,00. Koopt u daarna accessoires, muurverf, verlichting of een vloerkleed in onze Woonwinkel of Woonkamer, dan ontvangt u 10% korting tot € 150,00 of in het geval van de combinatie € 275,00. Geen verplichtingen maar wel een aanmoediging.

Aankleding & Inrichting
Wij zorgen voor een eigentijdse en neutrale aankleding van uw woning. Dit komt naast één van bovenstaande pakketten. Wij stylen uw woning voor het maken van de verkoopfoto’s, een bezichtiging of u huurt de aankleding zolang als uw woning te koop staat. Wanneer uw woning leeg staat, kunnen we ook voor de inrichting zorgen. Dit realiseren we o.a. met behulp van kartonnen meubelen en katoenen hoezen. Onderstaande foto geeft een mooi voorbeeld.
Maak een afspraak voor vrijblijvend gesprek. We maken daarna voor u een passende offerte.
Afspraak
Bent u geïnteresseerd, maak dan nu een afspraak. Mail naar netiets-anders@live.nl of bel 0413-353248.
U mag natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.